Plasma CB150 pikk kontaktots

16.78

S105,A101,A141,A151,CB105

Tootekood: prv_CV0009 Kategooriad: , , , ,

Kirjeldus

Plasma CB150 pikk kontaktots

Toote kirjeldus

Plasma CB150 pikk kontaktots on kvaliteetne ja vastupidav elektritarvik, mis on mõeldud kasutamiseks Plasma CB150 seadmega. See kontaktots on spetsiaalselt disainitud, et tagada tugev ja stabiilne ühendus seadme ja elektrijuhtme vahel.

Omadused

  • Kvaliteetne materjal: Kontaktots on valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest materjalist, mis tagab pikaajalise kasutuse ilma kulumise või kahjustusteta.
  • Pikk disain: Kontaktots on pikem kui tavalised kontaktotsad, mis võimaldab mugavamat ja lihtsamat ühendamist seadmega.
  • Ühilduvus: Kontaktots sobib Plasma CB150 seadmega ning on ühilduv ka teiste Plasma seadmetega, millel on samad kontakti mõõtmed.

Kasutamine

Kontaktotsa kasutamine on lihtne. Ühenda kontaktots seadme külge, veendudes, et see on kindlalt paigas. Seejärel ühenda elektrijuhe kontaktotsa teise otsa ning veendu, et ühendus on tugev ja korralikult kinnitatud. Pärast kasutamist eemalda kontaktots ettevaatlikult ning hoia seda kuivas ja turvalises kohas.

Kokkuvõte

Plasma CB150 pikk kontaktots on usaldusväärne ja vastupidav elektritarvik, mis tagab tugeva ja stabiilse ühenduse Plasma seadmega. Selle kvaliteetne materjal ja pikk disain muudavad selle kasutamise mugavaks ning ühilduv

Title

Go to Top