Teemantaugufreeside komplekt XTline 6-osaline

21.15

Komplektis 4 teemantaugufreesi: 33, 53, 67, 73mm, juhtpuur ja kinnitustald.

Tootekood: prv_P11832/4 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Teemantaugufreeside komplekt XTline 6-osaline

Kirjeldus

Teemantaugufreeside komplekt XTline 6-osaline on ideaalne valik neile, kes vajavad mitmekülgset ja kvaliteetset tööriistakomplekti. Komplektis on 4 erineva suurusega teemantaugufreesi, juhtpuur ja kinnitustald.

Teemantaugufreesid

Komplektis on 4 erineva suurusega teemantaugufreesi: 33mm, 53mm, 67mm ja 73mm. Need freesid on valmistatud vastupidavast teemantterasest, mis tagab nende pikaajalise kasutusea. Teemantaugufreesid on mõeldud kasutamiseks erinevate materjalide, nagu kivi, betooni, telliste ja plaatide puurimiseks.

Juhtpuur

Komplektis on ka juhtpuur, mis aitab täpselt määrata puurimiskoha ja hoiab freesid stabiilselt paigal. Juhtpuur tagab täpse ja sirge puurimistulemuse ning vähendab vigade võimalust.

Kinnitustald

Komplektis sisalduv kinnitustald võimaldab freeside kindlat ja turvalist kinnitamist puurmasinale. Kinnitustald tagab freeside stabiilse ja täpse puurimise ning vähendab vibratsiooni ja müra.

Kokkuvõttes on teemantaugufreeside komplekt XTline 6-osaline suurepärane valik neile, kes vajavad mitmekülgset ja kvaliteetset tööriistakomplekti erinevate materjalide puurimiseks.

Title

Go to Top