Teemant augufrees MAGNUM 105mm

59.61

Teemant augufreesiga saad puurida suure jäägieralduse ava, mis teeb töötamise sujuvaks ja lihtsustab vesijahutust.
Maksimaalne puurimissügavus 30mm.
Puuritavad materjalid on: töötasapinnad, keraamilised plaadid, savi, tellis, klaas ja muu kivimaterjal

Tootekood: prv_47105 Kategooriad: , ,

Kirjeldus

Teemant augufrees MAGNUM 105mm

Teemant augufrees MAGNUM 105mm on kvaliteetne ja vastupidav tööriist, mis on mõeldud erinevate materjalide puurimiseks. Sellel on mitmeid kasulikke omadusi, mis muudavad puurimise lihtsaks ja tõhusaks.

Jäägieralduse ava

Puuril on suur jäägieralduse ava, mis tagab sujuva töötamise ja lihtsustab vesijahutust. See aitab vältida ülekuumenemist ja pikendab puuri eluiga.

Maksimaalne puurimissügavus

MAGNUM 105mm puurimissügavus on kuni 30mm. See võimaldab teil puurida sügavamale materjali, mis on eriti kasulik töötasapindade, keraamiliste plaatide, savi, telliste, klaasi ja muude kivimaterjalide puurimisel.

Puuritavad materjalid

Teemantaugufrees MAGNUM 105mm on mõeldud erinevate materjalide puurimiseks. Selle abil saate puurida töötasapindu, keraamilisi plaate, savi, telliseid, klaasi ja muid kivimaterjale. See on mitmekülgne tööriist, mis sobib erinevatele ehitus- ja remonditöödele.

Kokkuvõttes on teemant augufrees MAGNUM 105mm usaldusväärne ja tõhus tööriist, mis aitab puurida erinevaid materjale. Sellel on suur jäägieralduse ava, maksimaalne puurimissügavus on 30mm ja see sobib erinevatele kivimaterjalidele.

Title

Go to Top